Grohe Baterie lavoar Grohe Plus 23958003, 3/8'', marimea M, display LED, monocomanda, touch, 2 pulverizari, pivotanta, evacuare push to open, crom (23958003)

2 774,99 RON
In stoc
spre magazin »
esanitare.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 2 774,99 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse GROHE: GROHE Baterii de baie

GROHE Allure 32249000 Baterii de baie de la 3 799,00 RON GROHE Allure 32249000 GROHE Concetto 32204001 Baterii de baie de la 485,98 RON GROHE Concetto 32204001 GROHE Cosmopolitan 33552002 Baterii de baie de la 725,00 RON GROHE Cosmopolitan 33552002 GROHE Europlus 32612002 Baterii de baie 930,00 RON GROHE Europlus 32612002
Descrierea produsului
Tip Baterie chiuvetă baie
Categorie Stativ
Tip pârghie 1 pârghie

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

    Duceți-vă baia într-un loc la fel de sofisticat din punct de vedere tehnologic ca și restul vieții cu ajutorul bateriei de lavoar GROHE Plus cu afișaj de temperatură LED.     Forma sa subțire, arcuită, conține o gamă largă de tehnologii ușor de utilizat. Suprafața superioară a canalului din acril alb elegant găzduiește un afișaj al temperaturii cu LED, care arată temperatura exactă a apei în timp ce curge. De asemenea, bateria de lavoar folosește senzori cu infraroșu pentru a comuta fără probleme între un spray standard durabil (5,7 l / min) și o economie de apă chiar mai mare cu funcția Spray (4 l / min). Doar fluturați mâna în fața pictogramei aprinse pe gura de scurgere pentru a activa.     Fabricat în Germania, acesta este un mixer de lavoar de dimensiuni medii pentru instalarea cu o singură gaură. Are un cartuș din ceramică GROHE SilkMove, care oferă un control neted și precis pentru durata de viață a robinetului, acționat prin mânerul tactil al manetei din metal solid. Becul pivotant cu sistem de andocare ușor se rotește cu 90 ° pentru o ușurință suplimentară de utilizare, în timp ce un GROHE AquaGuide integrat vă permite să reglați unghiul de pulverizare al becului cu ușurință și precizie.     Aeratorul SpeedClean poate fi șters fără calcar doar cu degetul. Robinetul încorporează un set de deșeuri cu apăsare deschisă. Finisat în cromul GROHE StarLight de lungă durată, acest robinet combină durabilitatea cu aspectul uimitor.  Caracteristici principale :-    afișare colorată LED pentru temperatura apei-    diverter cu infrarosu : Eco Spray / Spray normal-    revenire automată la aerator-    instalare pe o singură gaură-    mâner din metal-    cartuş ceramic de 28 mm cu GROHE SilkMove-    cu limitator de temperatură-    suprafaţă cromată GROHE StarLight-    aerator cu tehnologie SpeedClean-    aerator reglabil GROHE AquaGuide-    sistem rapid de instalare-    pipă pivotantă cu andocare rapidă-    unghi de rotire de 90°-    corp fără perforație pentru tijă, cu set de evacuare push-open 1 1/4"-    racorduri flexibile de conectare la apă-    1.5 V baterie alcalina mono, 4 x mono cell-    baterie externă        Colecția GROHE Plus este perfectă pentru combinarea cu ceramica GROHE Essence și Cube și produsele SmartControl și Rainshower SmartActive în alb de lună pentru un design consistent de baie.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.