GROHE 32067000

GROHE 32067000

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2024-04-13): 987.18

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse GROHE: GROHE Baterii bucatarie si baie

Hansgrohe Focus E 31780000 Baterii bucatarie si baie de la 621,00 RON Hansgrohe Focus E 31780000 Strohm Teka INCA 995 (5399512) Baterii bucatarie si baie de la 450,00 RON Strohm Teka INCA 995 (5399512) Strohm Teka VTK 919 249190200 Baterii bucatarie si baie 639,00 RON Strohm Teka VTK 919 249190200 Hansgrohe Focus E2 31806000 Baterii bucatarie si baie de la 591,00 RON Hansgrohe Focus E2 31806000

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Tip Baterie chiuvetă bucătărie
Categorie Stativ
Tip pârghie 1 pârghie
Cap de duș extractibil Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

    Bateria de bucătărie Minta îmbină stilul modern și elegant cu performanța avansată. Datorită pipei sale înalte de tip U, cu unghi de pivotare de 360°, curățarea chiuvetei sau umplerea recipientelor înalte se face cu o ușurință fără precedent. Pulverizatorul extensibil mărește raza de acțiune a acestei baterii, oferind un plus de ușurință în curățenie. Fiind dotată cu un mâner care se mișcă extraordinar de ușor datorită tehnologiei integrate GROHE SilkMove, controlul volumului și temperaturii apei este precis și fără efort. Bateria beneficiază de un finisaj cromat GROHE StarLight, rezistent la zgârieturi, pentru o strălucire care va dura mulți ani. Se montează foarte rapid datorită sistemului nostru de instalare ușoară. Un element perfect pentru modernizarea bucătăriei!
-    pipă tip U-    instalare pe o singură gaură-    finisaj GROHE StarLight-    cartuş ceramic de 46 mm cu
GROHE SilkMove-    aerator extractibil-    limitator de debit reglabil-    pipă tubulară pivotantă-    unghi de pivotare de 360°-    valve unic-sens integrate-    protecţie împotriva refluxului-    racorduri flexibile de conectare la apă-    sistem rapid de instalare-    presiunea minimă recomandată 1.0 bar    Bucătăria ta trebuie să fie la fel de specială și unică precum este personalitatea ta. Acesta este spiritul în care ne-am angajat în proiectarea gamei GROHE Minta. Pentru a asigura potrivirea perfectă cu bucătăria ta, gama Minta oferă opțiunea a trei variante de pipe de scurgere: În formă de C, în formă de U sau în formă de L, în variantă cromată lucioasă, cu suprafața GROHE StarLight sau cu aspect de oțel inoxidabil mat cu finisajul GROHE SuperSteel. Numele Minta este sinonim cu atractivitatea estetică și armonia designului și funcționalității: Încorporând funcții precum o pipă de scurgere înaltă, cu o rază de pivotare de 360​​° (cu opțiune de blocare disponibilă la anumite modele), tehnologia GROHE SilkMove pentru controlul fluid al temperaturii și volumului apei și sistemul nostru de instalare ușoare, gama Minta combină întotdeauna comoditatea funcțională și designul elegant în armonie perfectă. Această atenție deosebită la detalii se reflectă și în dușurile extractibile și dușurile fixe cu o pulverizare fină și un jet de duș puternic, care îți permite să umpli oale mari și să cureți lavoarul cu ușurință. Cu tehnologia GROHE EcoJoy integrată, economisirea consumului de apă este, de asemenea, mai ușoară decât a fost vreodată. GROHE Minta - design sofisticat și perfecțiune funcțională.

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.