Grohe Baterie de bucatarie Grohe Minta 32322002, 3/8'', monocomanda, pipa inalta, tip C, dus extractabil, pivotanta, crom (32322002)

777,59 RON
In stoc
spre magazin »
esanitare.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 777,59 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse GROHE: GROHE Baterii bucatarie

Strohm Teka MT Plus MTP 978 (46978020T/Q/S/CN) Baterii bucatarie de la 629,00 RON Strohm Teka MT Plus MTP 978 (46978020T/Q/S/CN) Franke Prince 115.0029. 709 Baterii bucatarie 499,00 RON Franke Prince 115.0029. 709 BLANCO DARAS-S (517731) Baterii bucatarie de la 531,05 RON BLANCO DARAS-S (517731) Strohm Teka VTK 938 249380200 Baterii bucatarie de la 650,00 RON Strohm Teka VTK 938 249380200
Descrierea produsului
Categorie Stativ
Tip pârghie 1 pârghie
Cap de duș extractibil Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

    Plăcută la atingere și atrăgătoare, cu o formă exterioară subtilă și cu cea mai recentă tehnologie, care oferă o funcționalitate de excepție, bateria de bucătărie cu monocomandă GROHE Minta va aduce un plus oricărei bucătării moderne cu activitate intensă. Pentru o ușurință în utilizare optimă, pipa înaltă de tip U lasă suficient spațiu pentru umplerea vaselor mari și beneficiază de un unghi de pivotare de 360°, perfect pentru chiuvetele cu două cuve. Este dotată și cu un pulverizator extensibil practic, care vă permite să comutați simplu între un jet puternic și o pulverizare fină, ideale pentru clătirea vaselor și recipientelor sau pentru curățarea chiuvetei.     Datorită sistemului GROHE EasyDock, pulverizatorul se retrage ușor în poziția inițială atunci când nu este folosit, în timp ce duzele din silicon SpeedClean pot fi șterse pentru a îndepărta acumulările de calcar. La interior, cartușul ceramic GROHE SilkMove oferă un control precis și fiabil al debitului și temperaturii apei pe întreaga durată de viață a bateriei.     Sistemul de instalare ușoară cu furtunuri de racord flexibile face ca instalarea acestei baterii să fie rapidă și lipsită de griji. Deoarece beneficiază de finisajul cromat GROHE StarLight, strălucitor, dar rezistent la uzură, această baterie își va păstra aspectul atractiv de-a lungul a mulți ani de utilizare.
-    pipă tip U-    instalare pe o singură gaură-    suprafaţă cromată GROHE StarLight-    cartuş ceramic de 46 mm cu
GROHE SilkMove-    Sistemul Grohe EasyDock garanteaza extractia usoara si revenirea in pozitia de start a dusului extractabil. -    duș extractibil dual-    divertor: pulverizare laminară/jet duș SpeedClean-    limitator de debit reglabil-    pipă tubulară pivotantă-    unghi de pivotare de 360°-    valvă sens-unic integrată-    protecţie împotriva refluxului-    racorduri flexibile de conectare la apă-    sistem rapid de instalare-    presiunea minimă recomandată 1.0 bar

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.